2016-09-15 22:21:09
Φωτογραφία για Συνεργάτης της Φαίης Σκορδά πήρε μεταγραφή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
Στην αρένα της διεκδίκησης λίγο πριν τη νέα σεζόν εκτός από τους παρουσιαστές βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι των εκπομπών. Η Ναταλία Γερμανού παρά τις αναταράξεις και ανακατατάξεις που έχει στην νέα της εκπομπή το Σαββατοκύριακου, στο Epsilon, προσπαθεί να κλείσει την καλύτερη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού θα είναι η Εύη Σαζακλή, στη θέση της υπεύθυνης καλεσμένων. Η δημοσιογράφος ήταν χρόνια στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και έκλεινε καλεσμένους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ακόμα ένας βασικός συνεργάτης της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» που ήταν προς αναζήτηση είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μιχάλης Λυχναράς, σκηνοθέτης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega, με τελευταία του δουλειά τα «Καλημερούδια».

Την αρχισυνταξία της εκπομπής όπως όλα δείχνουν θα αναλάβουν η δημοσιογράφος Δέσποινα Γρηγοροπούλου (πρώην βοηθός της Αγγελικής Γιαννακοπούλου) και ο στενός συνεργάτης της Ναταλίας, Βασίλης Δριμούσης.

Να σημειώσουμε πως τη θέση της Εύης Σαζακλή στο Πρω1νό πήρε ο Μανώλης Σκοπελίτης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ