2016-09-15 23:07:09
Φωτογραφία για Ο Δήμος Δράμας κοντά στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Δράμας ενημερώνει την τοπική κοινωνία ότι από τον Ιανουάριο του 2016 και μέχρι σήμερα, έχει προβεί σε μία σειρά υποστηρικτικών δράσεων για την ενίσχυση απόρων αλλά και την προληπτική ιατρική.  Έτσι  έχουν ενισχυθεί διάφοροι συμπολίτες μας που αντιμετώπιζαν σοβαρά κοινωνικά, οικονομικά και ιατρικά προβλήματα.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στο Δίκτυο, που ανέρχονται σήμερα στους 46 και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και τη λειτουργία του.

Το Δίκτυο σχεδιάζει  επόμενες δράσεις του, τις οποίες και θα επικοινωνήσει το αμέσως επόμενο διάστημα και για αυτό ζητούμε από την τοπική κοινωνία να στηρίξει τις δράσεις του, ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

-----------------------------------------------------------------------------------

Η Δ.Ε.Υ.Α. Δράμας μετά την ολοκλήρωση της 1ης Φάσης προχωρά στην υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της «Επέκτασης συστήματος ελέγχου διαρροών Δήμου Δράμας» σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα
. Με την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού είκοσι εννέα (29) τοπικών σταθμών ελέγχου (Τ.Σ.Ε.) θα γίνεται έλεγχος και παρακολούθηση των κρίσιμων παραμέτρων (παροχή, πίεση, στάθμη, ποιότητα, λειτουργία αντλιών κλπ), οι οποίες θα παρακολουθούνται ασύρματα από τον Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου (Κ.Σ.Ε.), ύστερα από μελέτη που συνέταξε η Τ.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. προϋπολογισμού 1.859.752,00 €. Η παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα της Δράμας.

Ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρει: «Οι συγκεκριμένες ενέργειες αφορούν στον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό των συστημάτων της ΔΕΥΑΔ που αποτελεί μια υγιή δημοτική επιχείρηση με όραμα και στόχο την ποιοτικότερη παροχή ύδρευσης σε όλους τους δημότες, σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Εξασφαλίζουμε την ορθολογιστική χρήση των υδάτων, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στους καταναλωτές, νερό αρίστης ποιότητας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΔ, κ. Ιωάννη Καψημάλη, για τις ενέργειες του και για την καθημερινή προσπάθεια αναβάθμισης της Επιχείρησης».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ