2016-09-16 20:24:14
Φωτογραφία για Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών στην Τράπεζα Χρόνου Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού
Όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες μόρφωσης ξεκινώντας από κοινή αφετηρία. Γι' αυτό, η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, είναι περήφανη που εδώ και 3 χρόνια φροντίζει όχι μόνο για το Κοινωνικό τους Φροντιστήριο και τα δωρεάν διαδικτυακά τους μαθήματα, αλλά και για τον σχολικό τους εξοπλισμό.

Έτσι και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης έχει την τιμή να προσκαλεί το κοινό στην κοινωνική δράση που έγινε θεσμός στις πόλεις της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού, την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών. Χάρη στην στήριξη πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας της περιοχής θα προσφέρουν και πάλι, πάντα με κοινωνικά κριτήρια, τα σχολικά είδη που δεκάδες τοπικές οικογένειες δεν μπορούν να αγοράσουν στα παιδιά τους.

Τα είδη που συλλέγονται είναι: σχολικές τσάντες, κασετίνες, σχολικά βοηθήματα, είδη γραφείου και γραφική ύλη. Κάθε αντικείμενο που θα προσφερθεί στην εκστρατεία, πρέπει να είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, έτσι όπως αξίζει να δοθεί σε ένα παιδί.


Η δράση συλλογής σχολικών ειδών πραγματοποιείται στο γραφείο της Τράπεζας Χρόνου, Αριστομένους 8, εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας. Η δομή λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακης, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, καθώς και γενικά για τη λειτουργία και το έργο της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213–2019377, κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας της δομής.

Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αριστομένους 8 (εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας), Τ.Κ. 12351

Τηλέφωνο: 213 2019377

Email: [email protected]

Facebook: Τράπεζα Χρόνου Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Instagram: @trapezaxronouak

Με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ