2016-09-18 16:04:09
Φωτογραφία για Ο κύβος ερρίφθη: Ένοχος ο Νικ Γκόρντον για τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν
Δυόμιση χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, το δικαστήριο κλείνει την υπόθεση πεπεισμένο για την ενοχή του πρώην συντρόφου της.

Η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν θεώρησε τον Νικ Γκόρντον ένοχο για τον χαμό της, από την αρχή όμως το όλο θέμα έπρεπε να περάσει από τα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία και τελικά απεφάνθη: Ένοχος. Ή μάλλον "Νομικά Υπεύθυνος" .

H Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, μοναχοκόρη της ΓουίτνεΪ Χιούστον [φωτό πάνω] και του Μπόμπι Μπράουν, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της στις 31 Ιανουαρίου 2014 και παρέμεινε σε κώμα για έξι μήνες.

Η οικογένεια της 22χρονης Μπόμπι Κριστίνα είχε υποβάλει μήνυση στον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατό της. Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε στο δικαστήριο ο Γκόρντον την χτύπησε και της έδωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών. Στη συνέχεια της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Στη χθεσινή δεύτερη ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα για την υπόθεση, ο Γκόρντον δεν παρέστη. Ούτε και στην πρώτη είχε παραστεί. Και τελικά, εκτιμώντας όλα τα στοιχεία, το δικαστήριο πείστηκε για την ενοχή του κρίνοντά τον "νομικά υπεύθυνο" για τον θάνατο της άτυχης νεαρής.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ