2016-09-19 18:52:09
Φωτογραφία για Γ. Μπουτάρης: Θα ζητήσω επιστράτευση εργαζόμενων του ΟΑΣΘ από τον Σπίρτζη
Αποφασισμένος να ζητήσει την πολιτική επιστράτευση των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη όπως είπε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο

Όπως είπε ο κ. Μπουτάρης προσπαθεί από νωρίς το πρωί να επικοινωνήσει από νωρίς το πρωί και με τον Χρήστο Σπίρτζη, αλλά και με την γενική γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔΙ Πέτη Πέρκα.

«Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι χρωστούνται λεφτά αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι εάν υπήρχαν και άλλες αστικές συγκοινωνίες θα ήταν αλλιώς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικά»

«Δεν είναι δυνατόν να κάνουν απεργία(σ.σ. εννοεί την επίσχεση) ενώ δεν μπορεί να εξυπηρτηθεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ΔΕΘ που μίσθωσε λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το πράγμα»

«Η σύμβαση είναι απαράδεκτη για χίλιους λόγους. Ο κύριος και μοναδικός λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύμβαση χωρίς να συμμετέχει ο δήμος με κυρίαρχο ρόλο».


«Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη, επιστράτευση, όσο βαριά και αν ακούγεται η λέξη»

«Πρέπει να αντιληφθούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών δεν είναι τη διακριτική τους ευχέρεια. Είναι καθήκον τους να εξυπηρετήσουν τους πολίτες»

«Και σε ποιον δεν χρωστάει το κράτος. Θα φάνε το λίπος που έχουν μαζέψει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και μη μου πείτε ότι δεν υπάρχει λίπος», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σε παρέμβαση του ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών τάχθηκε κατά της επιστράτευσης των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ, λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον υπουργό για το ζήτημα, κάτι που επιβεβαίωσε και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, που ζήτησε να γίνει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό έως ότου «βγει λευκός καπνός».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ