2016-09-19 22:00:28
Φωτογραφία για Πέρασε με Κουλούρη ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη
Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη πέρασε από την Τρίπολη νικώντας τον κακό του δαίμονα Αστέρα με 2-1 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Βλάνταν Ίβιτς εξέπληξε πολλούς με την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Κλάους Αθανασιάδη και να ξεκινήσει στον αγώνα της Τρίπολης τον Κουλούρη, αλλά αποδείχθηκε ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του "δικεφάλου του Βορρά" στην Τρίπολη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες. Η πρώτη του καλή φάση, πάντως, μετατράπηκε σε γκολ! Στο 22΄ο Τζάλμα Κάμπος συνδυάστηκε άψογα με τον Λέο Μάτος από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος γύρισε την μπάλα και μετά από κόντρες έφτασε στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μπορεί να νικήθηκε από τον Τόμας Κοσίτσκι, αλλά στην επαναφορά ο Ευθύμης Κουλούρης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ!

Δύο λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα! Ο Ροντρίγκες βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Ευθύμης Κουλούρης με εξαιρετικό μονοκόματο σουτ «έγραψε» το 2-0 και έδωσε στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη! Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού, καθώς ο Αρετόπουλος απέβαλλε τον Μανώλη Μπέρτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος στον Χοσέ Κρέσπο
. Το παράδοξο είναι ότι ο διαιτητής του αγώνα αρχικά δεν είχε δώσει ούτε φάουλ και η κάρτα δόθηκε μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή, Τίκα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο εφησυχασμένος από το προβάδισμα των δύο τερμάτων και την αριθμητική υπεροχή. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είχαν την κατοχή, αλλά δεν έδειχναν την ίδια όρεξη με αυτή του πρώτου μέρους. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε αυτή την χαλαρότητα στο 61΄όταν μετά από ένα αχρείαστο φάουλ του Χοσέ Κάνιας στον Νίκο Ιωαννίδη, ο Ματίας Ιγκλέσιας κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Βαρέλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος νίκησε τον Παναγιώτη Γλύκο και έβαλε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το παιχνίδι κύλησε με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και τους Αρκάδες να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, με το 2-1 υπέρ του Δικεφάλου να είναι το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ