2016-09-20 10:07:04
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής σε όλη τη χώρα
Ανυπολόγιστες οι ζημιές που άφησε στο πέρασμά τής η κακοκαιρία -Προβλήματα σε Ζάκυνθο, Πάτρα και Πύργο 

- Έρχεται ακόμη ένα ακόμα 24ωρο έντονων καιρικών φαινομένων - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ενα ακόμα 24ωρο έντονων καιρικών φαινομένων θα βιώσουν και σήμερα αρκετές περιοχές της χώρας. Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται να σημειωθούν σε ένα μεγάλο κομμάτι της επικράτειας, ενώ οι ισχυροί άνεμοι θα κάνουν και σήμερα αισθητή την παρουσία τους.

Η Δυτική Ελλάδα, η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα βρεθούν σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων στο ''μάτι του κυκλώνα''. Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν τις παραπάνω περιοχές, ενώ οι κάτοικοι τους θα βρεθούν αντιμέτωποι και με ανέμους που σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Για άλλη μια φορά μέσα σε διάστημα λίγων ωρών ένα μεγάλο κομμάτι της δυτικής Ελλάδα αλλά και της Πελοποννήσου θα βρεθούν στο στόχαστρο της κακοκαιρίας, καθώς και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η Ζάκυνθος, η Αχαία, η Ηλεία και ένα κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας ''δαμάστηκαν'' από σφοδρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους. Για σήμερα οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν για τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και την Ηπειρο βροχές και έντονες καταιγίδες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να φτάνουν τα πέντε μποφόρ.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ