2016-09-20 14:56:14
Φωτογραφία για Πηνεία: Σύλληψη πρώην αστυνομικού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Έναν 63χρονο, πρώην αστυνομικό, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, χθες το πρωί, καθώς, ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν να καλλιεργεί και να έχει στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση, την οποία έφεραν εις πέρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, καθώς ο 63χρονος, από τον Λαγανά Πηνείας, είναι γνωστός στις Αρχές, αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών. Μάλιστα η σύλληψη του, πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, για υπόθεση καλλιέργειας ναρκωτικών, ήταν και ο λόγος που αποτάχθηκε από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 63χρονος άνδρας, χθες το πρωί, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όταν σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στο Λαγανά Πηνειάς, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν να έχει μέσα στο χώρο του σπιτιού και σε παρακείμενη αποθήκη, συνολικά 5.070 γραμμάρια κάνναβης. Παράλληλα οι αστυνομικοί, συνεχίζοντας την έρευνά τους, κατάφεραν να εντοπίσουν και μια φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο 63χρονος, καλλιεργούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπλεύρως μιας αποθήκης που βρίσκεται δίπλα στην οικία του, όπου έγιναν και οι έρευνες.


Η υπόθεση αυτή, ήρθε για τις τοπικές Αρχές, ύστερα από πληροφορίες, πως ο πρώην αστυνομικός, καλλιεργεί φυτά κάνναβης. Οι αστυνομικοί, χθες το πρωί, τον εντόπισαν όταν έβγαινε από το σπίτι του, στο Λαγανά Πηνείας κι εκεί, έγινε και η έρευνα. Μέσα στα υπνοδωμάτια του σπιτιού καθώς και σε παρακείμενη αποθήκη, ο 63χρονος, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει 5.070 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία είχε στην κατοχή του και προόριζε προφανώς για διακίνηση. Στην συνέχεια των ερευνών τους, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εντόπισαν σε παρακείμενη αποθήκη, η οποία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν είχε σκεπή, να καλλιεργούνται συνολικά 44 φυτά κάνναβης, ύψους έως 4 μέτρων, τα οποία και κατέσχεσαν. Ο φερόμενος ως δράστης, είχε δημιουργήσει στην συγκεκριμένη αποθήκη για φυσική κάλυψη των δενδρυλλίων που καλλιεργούσε, τοιχία με αυτοσχέδια τούβλα, πλαστικά τελάρα και μπάλες από σανό, προκειμένου τα φυτά να μην ειναι εντοπίσημα.

Όπως αναφέρυν πηγές, εκτιμάται πως ο 63χρονος πρώην αστυνομικός, είχε σκοπό να αποκομίσει μελλοντικά αλλά και βάση των ποσοτήτων που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, παράνομο περιουσιακό όφελος που αγγίζει τις 80 χιλ. ευρώ. Ωστόσο, η σύλληψή του, για δεύτερη φορά για υπόθεση ναρκωτικών, αναμένεται να τον φέρει αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη, καθώς πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ