2016-09-20 15:09:44
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟ Ο... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Ο... «παραγκωνισμός» του Κώστα Φορτούνη από τον Πάουλο Μπέντο στις τελευταίες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έχει... πεισμώσει τον διεθνή μέσο, ο οποίος θέλει να επανέλθει στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και στην 11άδα του Θρύλου.

Η ποιότητα του Φορτούνη είναι δεδομένη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η ανάδειξή του την περσινή σεζόν σε MVP του ελληνικού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μέσος είναι αποφασισμένος να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει να παίζει στον Θρύλο και έτσι εξηγείται η χθεσινή του... κίνηση, να βρεθεί στο Ρέντη για προπόνηση ενώ όλη η ομάδα είχε ρεπό.

Ο Μπέντο είχε δώσει ρεπό σε όλους τους παίκτες του πριν από το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα, αλλά ο «Φόρτου» αποφάσισε να προπονηθεί μόνος του και να… πατήσει γκάζι για να διεκδικήσει τη θέση του.

Προφανώς όλη η συζήτηση που έχει γίνει γύρω από το όνομά του αλλά και η μη συμμετοχή τους στους αγώνες των ερυθρόλευκων, τον έχουν πεισμώσει και απ’ ότι φαίνεται θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει στην κατάσταση που θέλει ο ίδιος αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που πιστεύουν στην αξία του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ