2016-09-21 00:03:08
Φωτογραφία για Όσα πρέπει να έχει μια γυναίκα στην τσάντα της!
Μια καλά οργανωμένη τσάντα σημαίνει πολλά Δημιουργεί τα εχέγγυα για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού της μέρας μας, της εμφάνισης μας, της ηρεμίας μας. Υποδηλώνει μια γυναίκα συγκροτημένη που ξέρει ποια είναι αυτά που χρειάζεται στην καθημερινότητα της, κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού της.

Το περιεχόμενο της κάθε τσάντας μπορεί να έχεις όσες εκφάνσεις μπορεί να έχει η γυναικεία προσωπικότητα. Σε γενικές γραμμές όμως τα πιο βασικά είναι τα παρακάτω. Ρίξτε μια ματιά και σκεφτείτε τι πρέπει να έχει μέσα η δική σας τσάντα.

1 Πορτοφόλι

Το οποίο θα χωρά όλες τις κάρτες, τα χρήματα σας, την ταυτότητα σας και ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο.

2 Ατζέντα

Για να οργανώνετε την καθημερινότητα σας.

3 Γυαλιά Ηλίου

Απαραιτήτως. Προστατεύουν προσθέτοντας στυλ.

4 Άρωμα σε travel size

Το αγαπημένο μας άρωμα πέραν του ότι θα φρεσκάρει την αύρα μας, μπορεί να μας αναζωογονήσει και να μας χαρίσει μια όμορφη αίσθηση.

5 Τα βασικά της Beauty ρουτίνας σας

Δεν εννοούμε να πάρετε όλο το νεσεσέρ. Εννοούμε να βάλετε στην τσάντα σας 1-2 beauty προϊόντα τα οποία πραγματικά θα τα χρειαστείτε μέσα στη μέρα για να ανανεωθείτε. Αν θα είναι κραγιόν ή lip gloss, μολύβι χειλιών, βουρτσάκι φρυδιών ή concealer, είναι κάτι που το αποφασίζετε εσείς ανάλογα με το τι πραγματικά χρειάζεστε για να νιώθετε όμορφες.

6 Καραμέλες ή τσίχλες που φρεσκάρουν την αναπνοή
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ