2016-09-21 05:41:09
Φωτογραφία για Λόγια σοφίας σχετικά με την… εκπαίδευση τουαλέτας!
Η μεγαλύτερη αγωνία των γονιών: Η εκπαίδευση τουαλέτας! Είναι δύσκολο το ξέρουμε, αλλά όχι ακατόρθωτο Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας κάποια λόγια σοφίας σχετικά με την εκπαίδευση τουαλέτας.

Αρχικά πρέπει να ξέρετε πως παίζει ρόλο το φύλο του παιδιού. Τα αγόρια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μάθουν την τουαλέτα και το γιο γιο σε σύγκριση με τα κορίτσια, για αυτό θα πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή.

Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν την ανατομία του σώματος ή έστω τα ονόματα που έχετε αποφασίσει να τα αποκαλείτε. Εξηγήστε διαφορετικά στο αγόρι και στο κορίτσι με άλλα ονόματα για να μην δημιουργηθεί σύγχυση στα αγόρια και στα κορίτσια.

Πάρτε εσώρουχα με αγαπημένους χαρακτήρες του παιδιού σας και βάλτε τους στο παιχνίδι, έτσι ώστε να τους συνδέουν με μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Μην δίνετε νερό ή γάλα στο παιδί σας πριν κοιμηθεί, επειδή θα έχετε «ατυχήματα» το βράδυ. Όλη η διαδικασία εκπαίδευσης πρέπει να γίνεται πριν τον ύπνο και όχι όταν ξυπνάει το βράδυ.

Μην επιμένετε να βάζετε τον γιο σας να είναι όρθιος. Στην αρχή ας είναι καθιστός. Είναι δύσκολο να μάθει να στέκεται όρθιος από την αρχή και θα μπερδεύεται. Θα μάθει σιγά σιγά.

Μάθετε στο παιδί σας από την ιδιωτικότητα. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ακριβώς πείτε του πως μόνο η μαμά και ο μπαμπάς επιτρέπεται να είναι στην τουαλέτα.

Τώρα είστε έτοιμοι για εκπαίδευση!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ