2016-09-21 06:03:10
Φωτογραφία για Η τέλεια κρεβατοκάμαρα: Αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να έχει
Έχεις όρεξη να αναβαθμίσεις την κρεβατοκάμαρά σου αλλά δεν θέλεις να ξοδευτείς κιόλας; Δες ποια είναι τα 7 πράγματα που χρειάζεται για να είναι πιο άνετη και πιο ιδιαίτερη-πέρα από το κρεβάτι, φυσικά!

1. Ένα concept

Μπορεί να συνηθίζεις να φτιάχνεις τα δωμάτια των παιδιών σου με θέμα αλλά όταν έρχεται η σειρά του δικού σου δωματίου αμελείς να κάνεις κάτι τέτοιο καθώς θεωρείς πως δεν είναι απαραίτητο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εξεζητημένο. Μπορείς απλά να βάλεις ρίγες σε κάποια σημεία του δωματίου έτσι ώστε να έχει μία ομοιομορφία ή να παίξεις με κάποια συγκεκριμένα prints.

2. Ένα άνετο χαλάκι

Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει ένα όμορφο πρωινό περισσότερο από το να κατέβεις από το κρεβάτι σου και να πατήσεις σε ένα σκληρό και κρύο πάτωμα. Φρόντισε το πρώτο σου βήμα στην ημέρα να είναι ζεστό και χαλαρό. Βάλε ένα μικρό, όμορφο, ζωηρόχρωμο χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι σου για να ξυπνάς ακόμα πιο όμορφα.


3. Η σωστή ποσότητα μαξιλαριών

Το πόσα μαξιλάρια θα έχεις πάνω στο κρεβάτι σου εξαρτάται από το πόσα θέλεις εσύ για να δείχνει ζεστό και πολυτελές. Φρόντισε να μην είναι πάρα πολύ έτσι ώστε κάθε φορά που θέλεις να πας για ύπνο να σκάβεις για να βρεις στρώμα να κοιμηθείς.

4. Ένα μέρος να κάτσεις

Καλό είναι μέσα στο υπνοδωμάτιό σου (αν αυτό είναι εφικτό λόγω χώρου) να υπάρχει κάποιου είδους έπιπλο για να κάθεσαι όποτε θέλεις να διαβάσεις κάτι, να ρίξεις μία ματιά στο λάπτοπ σου ή να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου εκτός κρεβατιού.

5. Καθόλου τεχνολογία

Το υπνοδωμάτιο είναι για να κοιμάσαι. Το μόνο που σίγουρα δε χρειάζεσαι είναι το κινητό σου, το λάπτοπ σου ή ακόμα και μία τηλεόραση. Η τηλεόραση θα σε κρατήσει ξύπνια πολύ παραπάνω από ότι πρέπει ενώ θα διαπιστώσεις ότι κοιμάσαι πολύ πιο καλά χωρίς όλη αυτή την τεχνολογία δίπλα σου.

6. Ένα καλά οργανωμένο κομοδίνο

Ένα κομοδίνο με όλα τα απαραίτητα πάνω του είναι τέλειο για να βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι σου. Ένα μπουκαλάκι νερό, ένα όμορφο βιβλίο και ένα φωτιστικό είναι μερικά από τα πράγματα που είναι απαραίτητο να υπάρχουν στο κομοδίνο σου.

7. Ένα τέλειο στρώμα

Μπορεί να έχεις όλα τα παραπάνω αλλά το υπνοδωμάτιό σου δε θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς το τέλειο στρώμα. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν κοιμάσαι καλά δεν μπορείς να εκτιμήσεις ένα όμορφο δωμάτιο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ