2016-09-21 21:59:28
Φωτογραφία για Επίσημη επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Αίγυπτο
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο. Συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Στρατηγό Sedky Sobhy και τον Υπουργό Στρατιωτικής Παραγωγής Dr Mohammed Saeed Al-Assar.

Με τον Αιγύπτιο ομόλογό του συζήτησαν θέματα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής.

Ο Πάνος Καμμένος προσκάλεσε τον Αιγύπτιο ομόλογό του να επισκεφθεί την Ελλάδα σε χρόνο που θα καθορισθεί δια της διπλωματικής οδού.

Με τον Υπουργό Στρατιωτικής Παραγωγής της Αιγύπτου συζήτησαν θέματα συνεργασίας των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών και τις δυνατότητες συμπαραγωγής οπλικών αμυντικών συστημάτων.

Αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, οι τρεις Υπουργοί θα παραστούν στην πρώτη συνάντηση κρατικών και ιδιωτικών αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Επιτελείου των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγο Mahmoud Hegazi.

Συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ