2016-09-22 13:13:15
Φωτογραφία για Η Μαριόν Κοτιγιάρ απαντά πως είναι έγκυος και το παιδί είναι του Γκιγιόμ Κανέ!
Στις φήμες που την θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ, απαντά η Μαριόν Κοτιγιάρ Μάλιστα, οι φήμες πυροδοτήθηκαν όταν το περιοδικό Closer δημοσίευσε πως η Γαλλίδα ηθοποιός είναι έγκυος.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε όλα όσα κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Αυτή θα είναι η πρώτη μου και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια», γράφει η Κοτιγιαρ.

«Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχείς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση», συνεχίζει η Γαλλίδα ηθοποιός, βάζοντας τέλος στη φημολογία σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, ξεκαθαρίζοντας πως το μωρό που περιμένει είναι του Γκιγιόμ Κανέ.

«Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν. Με όλη μου την αγάπη», κατέληξε στην ανάρτησή της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ