2016-09-22 13:59:09
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: Την έσφαξε, την έκοψε κομμάτια και την έκαψε - ΜΥΣΤΗΡΙΟ με tweet της μετά το θάνατο της [video]
Μία πολύ περίεργη δολοφονία ερευνά η αστυνομία του Τέξας. Η όμορφη φοιτήτρια του Texas Women's University, Τζάκελιν Βάνταγκριφ βρέθηκε νεκρή στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε διαμελισμένο και καμένο στο πάρκο Grapevine. Ο 30χρονος Τσαρλς Ντιν Μπράιντ την γνώρισε μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο και συναντήθηκε μαζί της στις 13 Σεπτεμβρίου σε μπαρ της περιοχής.

Οι δυο τους έφυγαν μαζί και πήγαν στο σπίτι του. Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες εκείνος την έσφαξε, την διαμέλισε και την έκαψε. Στην συνέχεια, προσπάθησε να την θάψει στο πάρκο, όπου βρέθηκε η σορός της.

Και ενώ ο αδίστακτος γυμναστής έχει συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που μπορεί, εάν κριθεί ένοχος, να του κοστίσουν τη ζωή του αφού δεν αποκλείεται να του επιβληθεί η θανατική ποινή, η υπόθεση πήρε περίεργη τροπή μέσω ενός tweet.

Ξαφνικά, λίγες μέρες μετά την ανεύρεση του πτώματος στον λογαριασμό που διατηρούσε η νεαρή γυναίκα στο Twitter έγινε μια περίεργη ανάρτηση: «Δεν ήξερα πως θα μπορούσα να νιώσω έτσι».

Η αστυνομία διερευνά την περίεργη υπόθεση, καθώς δεν αποκλείεται ο 30χρονος δράστης να είχε συνεργό στον άγριο φόνο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ