2016-09-22 20:36:18
Φωτογραφία για Καθαρό το τουριστικό λιμάνι Βόλου
Δεν επεκτάθηκε η ρύπανση στο τουριστικό λιμάνι και σε κοντινές ακτές σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων δειγμάτων που έλαβε κλιμάκιο ελέγχου περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής αγωγού by pass  από συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ για την αντιμετώπιση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς λύματος του Βιολογικού.

Η ρύπανση περιορίστηκε μεταξύ των δύο προβλητών όπου ήταν το σημείο διοχέτευσης. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η ΔΕΥΑΜΒ αναγγέλλει νέες μηνύσεις κατά «όσων συκοφάντησαν την επιχείρηση και την πόλη».

Οπως αναφέρει η ΔΕΥΑΜΒ, «μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων από τις αναλύσεις του επίσημα διαπιστευμένου εργαστηρίου που συνεργάζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας προέκυψε ότι ουδέν πρόβλημα υπήρξε στο θαλάσσιο νερό, στον Παγασητικό, από την πρόσφατη βλάβη στον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης, όπως εξ αρχής είχε διαβεβαιώσει υπεύθυνα η ΔΕΥΑΜΒ και είχε ανεύθυνα και προκλητικά αμφισβητηθεί.

Κατόπιν αυτών η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ θα προχωρήσει στην υποβολή νέας μήνυσης και αγωγής κατά όσων συκοφάντησαν την επιχείρηση και δυσφήμισαν, κατ’ επανάληψη, την πόλη, προκαλώντας προφανείς οικονομικές και κοινωνικές παρενέργειες, εν ονόματι της εμμονής και του αρρωστημένου πάθους τους κατά της Δημοτικής Αρχής».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ