2016-09-23 15:21:34
Φωτογραφία για Πήγε να τη βοηθήσει ύστερα από τροχαίο και τελικά...
Προσφέρθηκε να το απομακρύνει και τελικά το πήγε... πολύ μακριά Τι σημαίνει πονηριά γνώρισε από πρώτο χέρι μια 20χρονη, νέα οδηγός, στο Μπέρμιγχαμ, νομίζονυας αρχικά πως είχε την τύχει να αντιμετωπίσει την ανθρώπινη καλοσύνη.

Η νεαρή Arali McGrath τράκαρε με το αυτοκίνητό της και αναστατωμένη προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση. Τότε ένας «Καλός Σαμαρείτης» της είπε να μην ανησυχεί και πως δεν έγινε και τίποτα και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Ήταν τόσο ευγενικός, με βοήθησε να βγω από το αυτοκίνητό μου και με αγκάλιασε, Μου είπε πως δεν ήμουν σε κατάσταση να οδηγήσω, πως έμενε στην άκρη του δρόμου και πως θα πάρκαρε το χτυπημένο μου αυτοκίνητο μπροστά στο σπίτι του», αφηγείται η 20χρονη στη Daily Mail.

Σοκαρισμένη εκείνη τον άφησε να απομακρύνει το αυτοκίνητό της αλλά πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε αφού ο άγνωστος «ιππότης» το έκλεψε κι εξαφανίστηκε με αυτό!

«Μια γυναίκα μού φώναζε: ‘σου έκλεψε το αυτοκίνητο’ και δεν μπορούσα να το πιστέψω», συνεχίζει η Arali. «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, σαν φυτό. Άλλοι κάλεσαν την αστυνομία εκ μέρους μου».

Μαζί με το αυτοκίνητο ο «καλός σαμαρείτης» άρπαξε την τσάντα και το πορτοφόλι της 20χρονης.

Για καλή της τύχη το αυτοκίνητο βρέθηκε δύο μέρες αργότερα χωρίς ζημιές. Είχαν βέβαια κάνει φτερά η τσάντα και το πορτοφόλι της McGrath καθώς και κάποια δώρα που είχε μαζί της για να τα προσφέρει στον σύντροφό της όταν τράκαρε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ