2016-09-27 18:37:11
Φωτογραφία για Καμμένος προς αστυνομικούς: Εμείς παλεύουμε και για εσάς, δεν θέλετε, καλό δρόμο
Επίθεση του υπουργού μέσω twitter μετά τη διαμαρτυρία εκπροσώπων των ενστόλων  το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας   

Την δική του εκδοχή στο θέμα των περικοπών στα μισθολόγια των ένστολων δίνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτίθεται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.Συγκεκριμένα έγραψε:

Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο

Αφορμή για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, στάθηκε η διαμαρτυρία των ενστόλων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

«Τα λεφτά δεν είναι του στρατού είναι του ελληνικού λαού»

Νωρίτερα, το πρωί, τα προεδρεία των σωματείων ασφαλείας, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αντιδρώντας στις μειώσεις στα μισθολόγιά τους.


Από την πλευρά του ο Πάνος Καμένος με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε με το δικό του τρόπο στη διαμαρτυρία  των ενστόλων γράφοντας: «Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ! Λάθος υπουργείο». 

Περίπου εξήντα άτομα με πανό στα χέρια που έγραφαν «Τα λεφτά δεν είναι του στρατού είναι του ελληνικού λαού», φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου. 

Σε ένα από τα πανό τους υπήρχε και η φωτογραφία του υπουργού με τη λεζάντα: «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου». 

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/politics/article/614400/kammenos-se-poasu-emeis-paleuoume-kai-gia-esas-den-thelete-kalo-dromo/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ