2016-09-30 21:34:10
Φωτογραφία για Αν. Μπατζιάκας: «Να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να λύσει προβλήματα του Ορφανοτροφείου»
Απάντηση σε γραπτή δήλωση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Άγγελου Αγραφιώτη, που επιτίθεται κατά της Δημοτικής Αρχής και του αντιδημάρχου Αναστάσιου Μπατζιάκα, διότι «τορπιλίζουν» την προσπάθεια επιβίωσης του ιδρύματος από το οποίο κινδυνεύει να αφαιρεθεί ακόμα και η άδεια λειτουργίας, έδωσε, μέσω του «Ράδιο Ένα 102,5» ο αντιδήμαρχος.

Ο κ. Μπατζιάκας δήλωσε ότι ο κ. Αγραφιώτης, πριν αναλάβει τη διοίκηση και την ευθύνη του Ορφανοτροφείου Βόλου, γνώριζε για τα προβλήματα που υπήρχαν και στα δύσκολα μονοπάτια που διαβαίνει, γιατί θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εάν ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα και καλεί τον Μπατζιάκα να τα λύσει, ο ίδιος έχει πολλές ασχολίες. Μακάρι να μπορούσα να πάω και στο Ορφανοτροφείο και σας διαβεβαιώ ότι σε ένα μήνα θα είχα λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχου, δήλωσε ο αντιδήμαρχος.

«Εάν είναι ανάξιοι να λύσουν, ενώ γνώριζαν ποια είναι τα προβλήματα του Ορφανοτροφείου, δεν έπρεπε να θέσουν υποψηφιότητα καν», είπε ο κ. Μπατζιάκας, που απαντώντας στα όσα ισχυρίζεται ότι έκανε ο πρόεδρος, είπε ότι τα καθημερινά μπορεί να τα κάνει ο καθένας και το θέμα είναι τα δύσκολα και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Ορφανοτροφείο.


«Τα προβλήματα αυτά τα δύσκολα, μπορεί να τα λύσει ο κ. Αγραφιώτης; Αν δεν μπορεί να τα λύσει, να υποβάλει την παραίτησή του», ήταν η δήλωση του αντιδημάρχου, που επανέλαβε ότι γνώριζε τα προβλήματα πριν αναλάβει. Όπως ανέφερε, θα βρεθούν άλλα άτομα που θέλουν να δουλέψουν για να λύσουν τα προβλήματα του Ορφανοτροφείου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέος Αρχηγός του Π.Σ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέος Αρχηγός του Π.Σ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ