2016-10-01 02:18:11
Φωτογραφία για Σταϊκούρας καρφώνει Αποστόλου για την ημερίδα στη Λαμία
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διοργανώνει σήμερα το πρωί στη Λαμία Ημερίδα με θέμα "Αγροτικές πολιτικές στη Στερεά Ελλάδα". Μάλιστα στην ημερίδα θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας όπως αναφέρει στη δήλωσή του ενημερώθηκε από τον τύπο για την σημερινή ημερίδα και με γραπτή δήλωσή του "καρφώνει" την Κυβέρνηση και τον κ. Αποστόλου, λέγοντας ότι οι ημερίδες μετατρέπονται σε κομματικές εκδηλώσεις.

Η δήλωση Σταϊκούρα:

«Σήμερα, όπως πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο, πραγματοποιείται στη Λαμία, ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με θέμα ‘’Αγροτικές πολιτικές στη Στερεά Ελλάδα’’. Προσωπικά, δεν είχα καμία ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου.

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση μετατρέπει αυτές τις ημερίδες σε κομματικές εκδηλώσεις. Έχει πετάξει στο ‘’καλάθι των αχρήστων’’ τους κανόνες που επιβάλλει η δημοκρατική λειτουργία της δημόσιας ζωής.

Έτσι, δεν μπορεί να προχωρήσει η περιφέρειά μας και η χώρα», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην Υπουργός.

Πηγή

 Η Υποδοχή Των Αγροτών

Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου συγκεντρώθηκαν αγρότες με πανό για να διαμαρτυρηθούν για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Μάλιστα παραβρέθηκαν και για λίγο στην έναρξη της συζήτησης πάλι με τα πανό αναρτημένα (Το ένα έγραφε Μαύρα κοράκια και έδειχνε Τσίπρα και Αποστόλου).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ