2016-10-01 07:36:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Κανένα πρόβλημα με την Πατρών - Πύργου, διαβεβαίωσε ο Π. Κουρουμπλής - Σύσκεψη για την αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος
Σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, για θέματα που αφορούν την ...αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών για τις πέντε υπόλοιπες εργολαβίες, ενώ με το νέο νόμο που ψηφίστηκε δεν θα ανακύψει κανένα πρόβλημα για την Πατρών - Πύργου διαβεβαίωσε Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες ο Υπουργός Π. Κουρουμπλή κατά την παρουσία του στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζήτησαν για θέματα αυτοδιοίκησης, αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων σε περιφέρειες και δήμους κάτι που, όπως τόνισε ο υπουργός, θα γίνει από τις αρχές του νέου χρόνου. Αναφορά έγινε και για τις ελλείψεις σε προσωπικό, ζήτημα που απασχολεί τη Διοικητική Ανασυγκρότηση

Ρωτήθηκε εξάλλου, αν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νέο εκλογικό νόμο και είπε πως είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση.


Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, έθεσε διάφορα ζητήματα σχετικά με την Περιφέρεια. Μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, αλλά και τα μεγάλα έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν, όπως η Πατρών Πύργου, Αμβρακία Οδός κ.λπ

Συμμετείχαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ορίστηκαν χθες στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας υποδέχτηκε τον κ. Κουρουμπλή στα γραφεία της Περιφέρειας, καθώς ο υπουργός βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Πάτρα. Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο.

Ακολούθως, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ