2012-05-17 17:53:25
Φωτογραφία για Η μυστική τηλεφωνική επικοινωνία και οι δέκα χιλιάδες πύραυλοι της Χεζμπολάχ!
Αναστάτωση έφερε δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν και αναδημοσιεύει σήμερα το Ισραηλινό Ynetnews. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρξε μυστική τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Διοικητή των Ιρανικών Δυνάμεων Al Quds και το Γενικό Γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, όπου ο πρώτος του συνέστησε την προσοχή να είναι από εδώ και πέρα πολύ προσεκτικοί (Χεζμπολάχ) απέναντι στο Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα διέρρευσαν τον προειδοποίησε να μην επιτεθεί πρώτη η Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο έως και καταστροφικό για το Ιράν και τη Χεζμπολάχ.

Την προηγούμενη βδομάδα ο Χασάν Νασράλα είχε δηλώσει ότι σε αντίθεση με το δεύτερο πόλεμο του Λιβάνου εναντίον του Ισραήλ, η Χεζμπολάχ έχει πια τη δυνατότητα να πλήξει στόχους ακόμη και μέσα στο Τελ Αβίβ. Αξιωματούχοι του Ιράν καθώς και οι Φρουροί της Επανάστασης διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε μυστική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χασάν Νασράλα και τόνισαν ότι όλα αυτά είναι προϊόν Δυτικής προπαγάνδας. 


Διαβάστε περισσότερα Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χασάν Νασράλα δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν αποκλείει το γεγονός η Χεζμπολάχ να επιτεθεί πρώτη στο Ισραήλ χωρίς να έχει προειδοποιήσει κανέναν!

Στις 17 Νοεμβρίου του 2011, ο ίδιος ο Χασάν Νασράλα είχε δηλώσει τα εξής:

"H Χεζμπολάχ δεν έχει την ανάγκη υποστήριξης του Ιράν ή της Συρίας για να ξεκινήσει έναν πόλεμο ενάντια στο Ισραήλ. Ο Άσαντ εδώ και μήνες πολεμάει στο εσωτερικό της χώρας του, ενώ κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το Ιράν μετά από ενδεχόμενη επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ”.

“Η Χεζμπολάχ δεν έχει την ανάγκη υποστήριξης των δύο (Συρίας – Ιράν) και άνω των 10.000 πυραύλων μας στοχεύουν ήδη το Τελ Αβίβ”.

“Η Τουρκία με τη στάση της στο θέμα της Συρίας, λειτουργεί στα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα. Η τακτική της Τουρκίας στο θέμα της Συρίας δεν μας ικανοποιεί. Η Τουρκία βοηθά τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας”.

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Ισραηλινούς σε ενδεχόμενες χερσαίες επιχειρήσεις. Σε αυτό θα συμβάλλει και η πολιτοφυλακή”.

“Έχουν ήδη φτάσει στο Λίβανο ακτοπλοϊκώς φορτία με σύγχρονα αντιαρματικά και αντιεροπορικά βλήματα από τη Τρίπολη της Λιβύης”.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS
GeopoliticsDailyNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ