2016-10-05 03:38:14
Φωτογραφία για Το μόνο αριστερό που έχει αυτή η κυβέρνηση είναι το όνομά της!
"Δεν είναι δυνατόν να εξαπολύεις συνεχώς φορολογικές επιδρομές στους Έλληνες πολίτες για να καλύψεις τα κενά του προϋπολογισμού Χρειάζεται μία συνολική αλλαγή πορείας, όταν εννέα στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πλήρως απογοητευμένοι και δεν ελπίζουν σε τίποτα από αυτή την κυβέρνηση.

Αυτή την αλλαγή πορείας προτείνει η Νέα Δημοκρατία και για να γίνει αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνουν εκλογές!", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή" ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Την ώρα που νέοι έμμεσοι φόροι θα φορτωθούν στην πλάτη του Έλληνα πολίτη και ενώ χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται, οι κυβερνώντες έρχονται ανερυθρίαστα να πουν ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει ένα... δίχτυ κοινωνικής προστασίας!

Μάλλον θεωρούν ότι οι ασθενέστεροι οικονομικά συμπολίτες μας πίνουν λιγότερο καφέ, καίνε λιγότερο ρεύμα και μιλούν λιγότερο στο τηλέφωνο από κάποιους άλλους! Βέβαια, για τους 240.000 συνταξιούχους που από τον επόμενο μήνα θα πληρώνουν αναδρομικά το μαχαίρι στις επικουρικές συντάξεις τους ούτε λόγος...", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.


Ερωτηθείς για το θέμα ρίψης χημικών στη χθεσινή διαμαρτυρία των συνταξιούχων ο Κ.Γκιουλέκας υπογράμμισε:

"Πρόκειται για μια εικόνα ντροπής, για την οποία, όμως, σίγουρα δεν είναι υπεύθυνοι οι Έλληνες αστυνομικοί. Η Ελληνική Αστυνομία εκτελεί εντολές. Η πολιτική ηγεσία είναι αυτή που υποκρίνεται.

Ο κ.Τσίπρας δεν είπε να μην πλησιάσει κανείς το Μαξίμου; Ο  κ.Τσίπρας δεν έχει δώσει εντολή να φράξει η Ηρώδου Αττικού και να μην περάσει κανείς; Ο κ.Τσίπρας δεν κάθεται τόσο καιρό φρουρούμενος σαν αστακός, οχυρωμένος πίσω από τις κλούβες; Ας σταματήσει λοιπόν η κυβέρνηση την υποκρισία! Το μόνο αριστερό στην σημερινή κυβέρνηση είναι το όνομά της!", κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ