2012-05-17 18:47:02
Φωτογραφία για Οι τηλεαστέρες και το 1.000.000 που γλύτωσε ο ελληνικός λαός
Τα νέα πρόσωπα της ελληνικής Βουλής που θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές ορκίστηκαν και από ότι συνειδητοποιήσαμε δεν είναι άγνωστα... και με τον τρόπο τους βοήθησαν την ελληνική οικονομία.

Η κόρη του αείμνηστου Λ. Καραπαναγιώτη ,Τατιάνα , η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και τέως προέδρου της ΕΣΗΕΑ Ν.Κιάου , ο Γιάννης Στουρνάρας και ο καθηγητής Ναπ.Μαραβέγιας που είχε πιάσει και τηλεοπτικό στασίδι τον τελευταίο καιρό , ο Αντ. Ρουπακιώτης γνωστός δικηγόρος που είχε γίνει επίσης πολύ γνωστός από τα τηλεοπτικά παράθυρα είναι κάποιοι από τους υπηρεσιακούς υπουργούς που για ένα μήνα θα αντιμετωπίσουν την όποια κρίση χρειαστεί να αντιμετωπίσει η χώρα.

Πρόσωπα λοιπόν των γραμμάτων και των τεχνών στα υπουργεία που κανείς μπορεί να αναρωτηθεί τι θα κερδίσουν.

Θα κερδίσουν πολιτικό μέλλον ; Θα κερδίσουν επιπλέον αναγνώριση από τον ελληνικό λαό; Θα βάλουν ένα λιθαράκι στην ειρηνική διαδρομή ως τις εκλογές; Ή όλα αυτά μαζί;


Είναι γεγονός πάντως ότι παραιτήθηκαν της βουλευτικής αποζημίωσης που για όλους μαζί τους υπουργούς θα έφτανε το 1.000.000 ευρώ άρα τουλάχιστον η χώρα θα κερδίσει από αυτές τις επιλογές. Καμιά φορά λοιπόν αξίζει έστω και για την αποταμίευση αυτής της κατακαημένης χώρας , να τοποθετούνται σε τέτοιες θέσεις και « τηλεαστέρες» προκειμένου να μην επιβαρύνεται και άλλο οικονομικά ο Έλληνας πολίτης.

Αυτά ας τα βλέπουν οι υπόλοιποι βουλευτές που πέρασαν από τις δερμάτινες καρέκλες στο παρελθόν που για κανένα λόγο το χέρι από την τσέπη δεν το έβαζαν ούτε το έβγαζαν.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ