2016-10-08 22:41:08
Φωτογραφία για ​Σάκης Αρσενίου: «Είχα σχέση με πολύ γνωστή κοπέλα και δεν το έμαθε κανείς»
Από το μπουζούκι, στα μαθήματα βυζαντινής μουσικής στο ωδείο. Από τη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα. Από εισπράκτορας στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, στη γεμάτη γαρίφαλα πίστα του Frangelico. Ο Σάκης Αρσενίου είναι να μην πάρει απόφαση να κυνηγήσει αυτό που θέλει να κατακτήσει.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στο μουσικό χώρο σήμερα;

Δεν υπάρχει χώρος για νέα παιδιά όπως υπήρχε παλιά, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δύσκολα γίνονται μεγάλες καριέρες πια, δύσκολα θα σε παίξουν τα ραδιόφωνα ή θα πας σε μια εκπομπή να παρουσιάσεις το κομμάτι σου. Αν δεν έχεις δυνατό τραγούδι, να ακούγεται, ξεχνιέσαι.

Ποιος καλλιτέχνης έχει υπάρξει πρότυπο για σένα;

Ο Νότης Σφακιανάκης, με τον οποίο θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε. Από αυτόν έμαθα να τραγουδάω, έχω πολύ καλή επαφή μαζί του σήμερα. Δεν θα τον κρίνω ποτέ από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, με ενδιαφέρει μόνο καλλιτεχνικά.


Έχεις καταφέρει να περιχαρακώσεις την προσωπική σου ζωή, δεν κυκλοφορείς με τις σχέσεις σου;

Είχα σχέση με πολύ γνωστή κοπέλα και δεν το είχε μάθει κανένας. Δεν μου αρέσει να προβάλω την προσωπική μου ζωή, είναι δικιά μου και δεν αφορά κανέναν. Δεν θα κριθεί το αν είμαι καλός ή κακός τραγουδιστής από την κοπέλα που έχω στη ζωή μου. Θα συστήσω στον κόσμο τη σύντροφό μου, αν δω ότι η σχέση μας πάει πιο σοβαρά.

Σε φλερτάρουν διεκδικητικά οι γυναίκες;

Στο καμαρίνι προφανώς κι έρχονται κοπέλες που καταλαβαίνεις από την αρχή ότι στόχος τους είναι το φλερτ. Ομολογώ πως έχει τύχει να γνωρίσω κοπέλα μ’ αυτό τον τρόπο. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σου ξυπνήσει αυτό το «κάτι».

Σου αρέσουν τα social media;

Έχω social media και ασχολούμαι αρκετά με το Instagram μου. Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο.

Οι γυναίκες το φοβούνται που δουλεύεις νύχτα; Σε έναν τραγουδιστή νυχτερινών κέντρων, με τόσους πειρασμούς, δεν είναι εύκολο να έχεις εμπιστοσύνη.

Όσο επιφυλακτική είναι μια γυναίκα που με γνωρίζει για τη δουλειά μου, άλλο τόσο είμαι κι εγώ για το αν έρχεται για εμένα ή για τη δουλειά μου. Σαφώς και έχει συμβεί πολλές φορές.

Πρόσφατα άνοιξες ένα μπαρ στη συμπρωτεύουσα.

Το σκεφτόμουν δύο τρία χρόνια, γιατί ήθελα να επενδύσω κάπου τα χρήματα που έχω μαζέψει από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά σπάταλος, αλλά προσπαθώ να αποταμιεύω και ήθελα κάτι για backup. Άνοιξα το Maroco, ένα cocktail bar στη Θεσσαλονίκη, και πηγαίνει πολύ καλά.

Έχεις κρατήσει στενή επαφή με τη Θεσσαλονίκη και τους δικούς σου;

Πηγαίνω πολύ συχνά, για να βλέπω την οικογένειά μου. Έχω μια αδελφή έξι χρόνια μικρότερή μου, με την οποία έχουμε μια υπέροχη, πολύ δεμένη σχέση. Τα συζητάμε όλα. Όταν έρχεται στην Αθήνα, με περιποιείται πολύ. Μου μαγειρεύει και με φροντίζει εκείνη – κι αυτό είναι σπουδαίο να ξέρεις για έναν εργένη. Η οικογένειά μου είναι δίπλα μου, με στηρίζει σε κάθε βήμα και τους ευχαριστώ.​
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ