2016-10-09 00:29:09
Φωτογραφία για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω με τον Μουτσινά»
Αν και μπορεί να περίμενε κανείς μία τέτοια ατάκα να προέρχεται από κάποια παρουσιάστρια αφού ο Νίκος Μουτσινάς έχει έντονη παρουσία εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, τελικά την είπε συνάδελφός του στο θέατρο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μουτσινάς έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση Κοκομπλόκο και συμπρωταγωνίστριά του δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri ότι δεν θα ξαναδούλευε μαζί του.

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ερωτήθηκε από την Έλενα Πολυκάρπου: «Γελούσα με όλους σας στην παράσταση. Έχω μία απορία…τι έγινε στην περιοδεία;» αν και όπως παραδέχθηκε αμέσως μετά τα παρασκηνιακά που ξέρει δεν μπορεί να τα πει...

Η όμορφη ηθοποιός απάντησε με ερώτηση «Τι εννοείς; Τι ξέρεις;» για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι φέτος «ήταν δύσκολο γενικά».

Θα παρουσίαζε εκπομπή με τον Μουτσινά; Η απάντηση δεν αφήνει περιθώρια παρεξήγησης:


«Δεν νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με το Νίκο. Είναι δύσκολος, δε νομίζω ότι τελικά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Εγώ δεν τσακώνομαι, δεν είμαστε τσακωμένοι, αλλά θεωρώ, δε νομίζω ότι θα ξαναδουλέψουμε μαζί. Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Σου λέω αυτό. Δε σου κάνει; Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα στη ζωή μου, δε θέλω να επεκταθώ, αλλά είμαι ειλικρινής και σου λέω. Δεν έγινε κάτι, όλα καλά. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω».

Και κατέληξε η Αναστασοπούλου για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις:

«Εγώ το Νίκο του βγάζω το καπέλο στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ ωραίος σε αυτό που κάνει. Δεν έχω κάποιο θέμα με τη δουλειά του».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ