2016-10-09 16:20:09
Φωτογραφία για «‘Εχω κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας» – Οι δύσκολες ώρες γνωστού τραγουδιστή
Επιστολή εξομολόγησης ανάρτησε διάσημος τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοινώνοντας πως θα εισαχθεί σε κλινική.

Ο λόγος για τον Kid Cudi που είναι γνωστός μέσω τον τραγουδιών του για διάφορες ταινίες όπως «Pursuit of Happiness»,»The Ruler and the Killer»,»Need for speed».

Συγκεκριμένα, έγραψε ότι:

«Μου είναι πολύ δύσκολο να βρω τις λέξεις που θα μοιραστώ μαζί σας και νιώθω ντροπή. Ντρέπομαι γιατί κάποιοι με θεωρούν πρότυπο και με θαυμάζουν, ενώ εγώ ζω σε ένα ψέμα.Δεν νιώθω γαλήνη. Δεν ένιωσα ποτέ, από τότε που με γνωρίζετε. Αν δεν καταφέρω να ηρεμήσω, θα κάνω κάτι στον εαυτό μου… Στην καρδιά μου υπάρχει συνεχώς μια καταιγίδα. Το άγχος και η κατάθλιψη ορίζουν τη ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και εξ’ αιτίας τους δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι, δεν μπορώ να κάνω φίλους, δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Κουράστηκα να μένω πίσω στη ζωή μου. Αξίζω να έχω γαλήνη, να είμαι χαρούμενος και να χαμογελάω.ίμαι φοβισμένος και στεναχωρημένος και νιώθω ότι απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους. Σας ζητώ συγγνώμη. Ήρθε η στιγμή να με επιδιορθώσω!»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ