2016-10-10 10:18:52
Φωτογραφία για ΚΑΨΕ τα ΠΡΕΠΕΙ, ΚΥΝΗΓΑ τα ΘΕΛΩ - Η εξομολόγηση ενός απαγορευμένου έρωτα
Και με αυτούς τους απαγορευμένους έρωτες που πήρες μια μικρή μόνο γεύση τι γίνεται; Με αυτούς που τρελαινεσαι...που δίνεσαι χωρίς να θες και που διστάζεις να αφεθεις γιατί αυτό το "θέλω" είναι τόσο δυνατό που είναι ικανό να αφανίσει και το πιο δυνατό "πρέπει". Να σε διαλύσει, να σε ρημάξει, να σε πονέσει. Δεν διαλέγουμε ποιον θα ερωτευτουμε, όπως δεν διαλέγουμε και σε τι φάση θα τον πετύχουμε και φυσικά ούτε μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν του, όσο και αν μερικές φορές θα θέλαμε πολύ.

Απλά κοιτάζουμε τα μάτια και σιγά σιγά. .μιλάμε στην ψυχή. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και πιο ερεθιστικό από αυτό. Κι αν  μπλέκουμε με το λάθος άνθρωπο; Αν ο άνθρωπος αυτός είναι ο πιο ακατάλληλος για εμάς;  Όσο και αν έχουν πιάσει ψιλή κουβέντα οι ψυχές μας και όσο και αν τα μάτια κοντεύουν να εκραγούν από την ασυγκρατητη φωτιά της επιθυμίας μας, το ζήτημα είναι ένα. Δεν κάνουμε μάτια μου ο ένας για τον άλλον...


Και πως να αφεθεις τελικά σε κάτι που ξέρεις εξ αρχής ότι θα σε τσακίσει; Είναι αυτό που... τον κοιτάς,  σε κοιτάει... και απλά σε κλειδώνει με το βλέμμα και πετάει  και το κλειδί!

Και σε αγγίζει... και σε κλείνει στην αγκαλιά του..Και απλά δεν θες να ζητήσεις τίποτα άλλο. Δεν θες να δεις το μετά, θες απλά να το ζησεις. Θέλεις μόνο να σε παίρνει μια τεράστια αγκαλιά  και να ξεχνάς γιατί ανησυχούσες πριν... Θέλεις να βλέπεις πάνω του ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μια επιβεβαίωση. Ότι είναι εδώ με πλήρη συνείδηση και ότι το θέλει σαν τρελός. Δεν μπορείς χωρίς το "καληνύχτα" του,  δεν μπορεί χωρίς να ξέρει αν είσαι καλά.

 Και εσυ δίνεσαι... το παίζεις κορώνα-γράμματα. Είναι αυτό, βλέπεις, που έχει και βεβαρυμένο παρελθόν να τον κυνηγά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει. Είναι που τις έχει μάθει έτσι τις γυναίκες που δεν τις εκτιμά. Και εσυ θες τόσο πολύ να εκτιμήσει εσένα. Έστω τώρα. Να καταλάβει ποια είσαι και ποια συμπεριφορά σου αξίζει. Αλλά ακόμα και να το δει τι; Ποτέ δεν θα είσαι εντάξει. Πάντα θα σε τρώει το ναι μεν αλλά. Και αυτό το αλλά θα σε σκοτώνει.

Και μετά θα έρθει το πρώτο ψέμα που σου αραδιασε πάνω στον ενθουσιασμό... Και μετά το επίμαχο παρελθόν που δεν αφήνει ελπίδες στο παρόν και στοιχείωνει το μέλλον. Και όλα αυτά γιατί δεν θες και εσύ να γίνεις ένα μέρος από αυτό το παρελθόν... Θες να πιστέψεις, αλλά δεν σε αφήνει. Και κάπως έτσι μάλλον ήρθε η ώρα να φύγεις. Γιατί όσα πολλά και αν θέλει να σου δώσει από μέσα του, εσύ έχεις ήδη απογοητευτεί από το επιφανειακό παρελθόν του και σχεδόν ξέρεις που καταλήγει όλο αυτό. Είστε καταδικασμένοι και αθεράπευτα ξετρελαμένοι...Σε τι;  Σε ένα παιχνίδι που δεν θα αφήσει τίποτα...όρθιο!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ