2016-10-10 14:50:25
Φωτογραφία για Βάσω Κολλιδά: Έτσι ανακοίνωσε στον άνδρα της την εγκυμοσύνη της
Η Βάσω Κολλιδά μίλησε στο περιοδικό People για την εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς είχε αποκαλύψει στον άνδρα της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, την πρώτη φορά που έμαθε ότι ήταν έγκυος.

«Κάποια στιγμή, πήγα στην τουαλέτα του μαγαζιού μαζί με την Κορίνα (Στεργιάδου) για να κάνω το τεστ. Δεν σου κρύβω πως είχα ένα προαίσθημα και μόλις βγήκε θετικό, έπαθα σοκ. Ήθελα να πάρω αέρα. Όταν επιστρέψαμε στην παρέα, φίλησα τον Γιάννη και του το “ανακοίνωσα” λίγο συνθηματικά, γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν ήθελα να το μάθει ακόμη κανένας. Εκείνος με κοιτούσε και νόμιζα πως θα λιποθυμήσει. Θυμάμαι πως το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι!».

Αυτή τη φορά η χαρμόσυνη είδηση ήταν περισσότερο ορθολογική. «Ήμασταν στο σπίτι όλοι μαζί, και μάλιστα ο μικρός ήταν άρρωστος με 40 πυρετό. Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα ξέκλεψα χρόνο για να κάνω το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ήταν κάτι που το περιμέναμε με χαρά».

Αυτή την περίοδο η οικογένεια Κολυδά έχει διπλή χαρά, καθώς και η δεύτερη κόρη τους, Γωγώ, περιμένει το πρώτο της μωράκι. «Με την αδελφή μου έχουμε μία εβδομάδα διαφορά στην εγκυμοσύνη και έχει πολλή πλάκα. Εκείνη γίνεται πρώτη φορά μανούλα και της είναι όλα πρωτόγνωρα. Η μαμά μας είναι πολύ αγχωμένη γιατί θα γεννήσουμε κοντινές ημερομηνίες και δεν θα ξέρει ποια να πρωτοβοηθήσει. Αν συμπέσουμε να γεννήσουμε μαζί, τουλάχιστον θα είμαστε στο ίδιο νοσοκομείο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ