2016-10-11 06:22:09
Φωτογραφία για “Γραμμή Μητσοτάκη” ακόμα και στο ΣΕΤΕ - Ο Τουρισμός στο στόχαστρο κομματικών αντιπαραθέσεων
Όσοι ασχολούνται με τα του Τουρισμού σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει την αλλαγή σε σχέση με πέρυσι στη ρητορική του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Οι ανακοινώσεις του ΣΕΤΕ φαίνεται ότι είναι αντιστρόφως ανάλογες με την επιτυχή πορεία του τουρισμού όπου το 2016 έφτασαν τα 26-27 εκατ. επισκέπτες – από τα 18-20 εκατ της περιόδου Σαμαρά – παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα (capital controls, υψηλή φορολογία προσφυγικό).

Υπεύθυνο γι’αυτήν την αντιπολιτευτική στροφή του ΣΕΤΕ φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που διαμορφώνει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον τουρισμό με “εντολή Μητσοτάκη”!

Ο λόγος για άλλη μια απόφοιτη Harvard, πρώην διευθύντρια σε γραφείο γυναίκας Υπουργού της ΝΔ, η οποία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ΣΕΤΕ και έχει εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο, Ανδρέα Ανδρεάδη, ουκ ολίγες φορές σε επίσημες συναντήσεις, ως σύμβουλος παρά τω Πρόεδρω.

Και από ότι μαθαίνουμε, η δράση της έχει ενοχλήσει πολλά μέλη-μεγαλοξενοδόχους του ΣΕΤΕ, αλλά και μόνιμα στελέχη του ΣΕΤΕ που βλέπουν να παρακάμπτονται οι αρμοδιότητές τους, για να “εξυπηρετηθεί” η στείρα αντιπολιτευτική ρητορική της ΝΔ, εις βάρος των διεκδικήσεων των επαγγελματιών του τουρισμού.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Ανδρέαδης για πόσο ακόμη θα ανέχεται η Νέα Δημοκρατία να καταστρέφει το έργο του…;
Ν.Αργυρός Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ