2016-10-13 06:25:53
Φωτογραφία για Δοκίμασε ούζο για… πρώτη φορά!
Στη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το πολεμικό πλοίο της Μεγάλης Βρετανίας HMS Bulwark (L 15), επισκεπτόμενο το νησί για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια.

Ο κυβερνήτης του, πλοίαρχος James Parkin, πραγματοποίησε χτες εθιμοτυπικές επισκέψεις στις τοπικές αρχές έχοντας την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Θωμά Σωτρίλλη, το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, τον αστυνομικό διευθυντή ταξίαρχο Φώτη Νικολόπουλος, το λιμενάρχη Ρόδου αντιπλοίαρχο Λ.Σ.  Σπύρο Τάτη ενώ στη συνέχεια  μετέβη στο ναυτικό σταθμό Ρόδου.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής διοικητής ΝΑΣΡΟ πλωτάρχης (Ε) Νικόλαος Κουτρομάνος.

Έγινε εφ΄όλης της ύλης συζήτηση  για το πολεμικό ναυτικό Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθησε ανταλλαγή δώρων. Τον Άγγλο κυβερνήτη  περίμενε όμως και μία έκπληξη και συγκεκριμένα ένα καλωσόρισμα με παραδοσιακούς μεζέδες.

Για πρώτη φορά μάλιστα δοκίμασε ούζο και φυσικά έμεινε ενθουσιασμένος. Ο κ.  Parkin επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι οι σχέσεις των δύο χωρών συντηρούνται με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζουν να είναι άριστες.

Β.Μ.

Πηγή : Δοκίμασε ούζο για… πρώτη φορά! | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/349233/dokimase-oyzo-gia-prwth-fora#ixzz4Mvqhvjte

Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ