2016-10-13 18:00:50
Φωτογραφία για Ο Μελισσανίδης αγοράζει όλα τα Σπάτα
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δείξει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ, πως θέλει να προχωρήσει σε μια ολοκληρωτική βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας, είτε αυτές σχετίζονται με την ΠΑΕ, είτε με τις Ακαδημίες. Ο «Τίγρης» φρόντισε ώστε να δημιουργήσει το «Παλάτι» της ΑΕΚ στο Μαρούσι, ενώ επένδυσε αρκετά και στα Σπάτα, με την δημιουργία επιπλέον γηπέδων, την αγορά πολυκατοικίας για την στέγαση των Ακαδημιών και πολλά βελτιωτικά έργα, στα γήπεδα που προϋπήρχαν. Ωστόσο, τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις της «Ένωσης», δεν σταματούν εκεί. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο «Τίγρης» προχώρησε πριν μερικές μέρες σε συμφωνία με τον Νίκο Νοτιά, για την αγορά όλου του προπονητικού των Σπάτων, το οποίο θα περιέλθει στα χέρια της ΑΕΚ.

Με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ» να αναφέρει μάλιστα πως το ποσό που συμφωνήθηκε μεταξύ του Νεοϋορκέζου επιχειρηματία και του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις εγκαταστάσεις, ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ! Η συμφωνία μεταξύ Δημήτρη Μελισσανίδη και Νίκου Νοτιά, πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη», με το ποσό που θα καταβάλει ο «Τίγρης» στον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία, να καλύπτει όλο το χρέος που υπήρχε στο όνομα του Νοτιά, για την αγορά της έκτασης και με το… παραπάνω
. Το ρεπορτάζ της εποχής ανέφερε πως για τα Σπάτα, ο Νίκος Νοτιάς είχε πάρει δάνειο που ξεπερνούσε τα 8 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο βεβαίως… τρέχει. Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος, δεν είχε καμία διάθεση να εκμεταλλευτεί τον χώρο, που του ανήκει. Το συνολικό κόστος αυτής της συμφωνίας λοιπόν, θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πέρα από την αγορά των εγκαταστάσεων, έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά από έργα. Τα οποία μάλιστα θα ξεκινήσουν άμεσα. Τα οποία θα αφορούν σε ένα ακόμα γήπεδο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της πρώτης ομάδας, ένα… μισό γήπεδο, αποκλειστικά για την προπόνηση των τερματοφυλάκων, αλλά και την κατασκευή δύο ξενώνων για τις Ακαδημίες! Έναν που θα εξυπηρετεί παιδιά από την επαρχία και έναν για τα μικρά παιδιά, που μένουν στην Αττική. Επίσης, θα υπάρξουν βελτιωτικά έργα αναφορικά με τα γραφεία και τους χώρους που υπάρχουν στο κεντρικό κτίριο, καθώς και άλλα, που θα έχουν να κάνουν με τα ήδη υπάρχοντα γήπεδα. Που είναι μπόλικα και σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερα, αφού το σύνολο της έκτασης των Σπάτων θα μεγαλώσει αρκετά, με την αγορά οικοπέδων που… συνορεύουν τη δεδομένη στιγμή, με τις εγκαταστάσεις της «Ένωσης».

Πηγή www.enwsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ