2016-10-14 04:03:12
Φωτογραφία για Εκδήλωση Κ.Α.Π.Η. Ε.Ε.Σ. για τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ε.Ε.Σ. (Δ/νση: Πευκών 10 Ηράκλειο Αττικής ) πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός για τους... εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. με τον οποίο σηματοδοτείται η έναρξη της νέας εθελοντικής περιόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιος Καρανικόλας, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ζέφη Θανάσουλα, καθώς και στελέχη του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. σε χαιρετισμό που απηύθυνε εξήρε το σημαντικό έργο των εθελοντών της Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι υποστηρίζουν όλες τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και εργάζονται πολλές φορές κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, επιδεικνύοντας παραδειγματική υπομονή, συνέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός εθελοντών, καθώς και η χορωδία του Κ.Α.Π.Η, που παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ