2012-05-17 22:34:02
Φωτογραφία για Π. Πικραμμένος: Λίγα λόγια, πολλή δουλειά
Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, τόνισε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.... στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

«Θα πρέπει η χώρα να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, αλλά αν μπορούμε να ξαναδούμε κάποια μέτρα, να τα ξαναδούμε» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πικραμμένος.

«Στόχος» συμπλήρωσε «να οδηγήσουμε τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι και βεβαίως στη διαδικασία των εκλογών για να προκύψει πολιτική λύση».

Κατά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού οργάνου οι υπουργοί εξέφρασαν την αγωνία τους για τη φοροδιαφυγή.

«Να μη χαλαρώσουμε, να δούμε την πορεία εσόδων και δαπανών. Δεν έχω κανέναν, υφυπουργό, γραμματείς, τίποτα να δούμε τι μπορεί να γίνει» τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαννιάς.

Ο υπουργός Εργασίας Αντώνης Ρουπακιώτης στάθηκε στην ανάγκη να αποπυρακτωθεί η ένταση, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος η Αγγελική Ευφροσύνη-Κιάου υπογράμμισε πως προτεραιότητα είναι η κοινωνική ειρήνη.

Αποφασίστηκε ότι, τη χώρα θα εκπροσωπήσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης, πιθανότητα συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη.

Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 23 Μαίου θα μεταβεί ο κ. Πικραμμένος.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Jennifer εκτόπισε τη Lady Gaga!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Jennifer εκτόπισε τη Lady Gaga!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ