2016-10-15 19:47:08
Φωτογραφία για Βρήκαν την γάτα απαγχονισμένη να κρέμεται από το σχοινί στην Πατρίδα της Ημαθίας
Στο χωριό Πατρίδα που ανήκει στον Δήμο Βέροιας εντοπίστηκε μια γάτα νεκρή, την οποία κάποιος έπνιξε κρεμώντας με σχοινί από την... περίφραξη ενός ελαιώνα. Για το έγκλημα ενημερώθηκε σήμερα ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.». και η πρόεδρος του Βάσω Τάκη πήγε επί τόπου και είδε το νεκρό ζώο το οποίο κάποιος απαγχόνισε μέσα στο περιφραγμένο κτήμα και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο του οικισμού. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που εντοπίστηκε δήλωσε άγνοια για το έγκλημα αν και έτσι δεν συνελήφθη αφού δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που να τον είδε να απαγχονίζει την γάτα με το σχοινί που ήταν δεμένος εκεί ένας σκύλος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα στην περίφραξη του οποίου βρέθηκε κρεμασμένο το ζώο με το σχοινί στο οποίο ήταν δεμένος ένας σκύλος και μάλιστα από την μέσα πλευρά του κτήματος δήλωσε άγνοια Η κα Τάκη, που χαρακτηρίζει την Πατρίδα ως το χωριό της φόλας αφού κανένα αδέσποτο δεν επιβιώνει καθώς οι κάτοικοι συστηματικά εξοντώνουν τα ζώα με δηλητηριασμένη τροφή, εξηγεί: «Πήραμε σήμερα κλήση για μία κρεμασμένη γάτα στην περιοχή Πατρίδα της Βέροιας. Πήγαμε στο σημείο, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που περνάει μέσα από το χωριό και αντικρίσαμε ένα θέαμα σοκαριστικό, αλλά και περίεργο.


Στο χωριό Πατρίδα που ανήκει στον Δήμο Βέροιας εντοπίστηκε μια γάτα νεκρή, την οποία κάποιος έπνιξε κρεμώντας με σχοινί από την περίφραξη ενός ελαιώνα. Για το έγκλημα ενημερώθηκε σήμερα ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.». και η πρόεδρος του Βάσω Τάκη πήγε επί τόπου και είδε το νεκρό ζώο το οποίο κάποιος απαγχόνισε μέσα στο περιφραγμένο κτήμα και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο του οικισμού. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που εντοπίστηκε δήλωσε άγνοια για το έγκλημα αν και έτσι δεν συνελήφθη αφού δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που να τον είδε να απαγχονίζει την γάτα με το σχοινί που ήταν δεμένος εκεί ένας σκύλος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα στην περίφραξη του οποίου βρέθηκε κρεμασμένο το ζώο με το σχοινί στο οποίο ήταν δεμένος ένας σκύλος και μάλιστα από την μέσα πλευρά του κτήματος δήλωσε άγνοια...

Η κα Τάκη, που χαρακτηρίζει την Πατρίδα ως το χωριό της φόλας αφού κανένα αδέσποτο δεν επιβιώνει καθώς οι κάτοικοι συστηματικά εξοντώνουν τα ζώα με δηλητηριασμένη τροφή, εξηγεί: «Πήραμε σήμερα κλήση για μία κρεμασμένη γάτα στην περιοχή Πατρίδα της Βέροιας. Πήγαμε στο σημείο, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που περνάει μέσα από το χωριό και αντικρίσαμε ένα θέαμα σοκαριστικό, αλλά και περίεργο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ