2016-10-16 02:10:21
Φωτογραφία για Εντυπωσιακή η τούρτα του συζύγου Ελληνίδας ηθοποιού για τα γενέθλιά της
Χρόνια της πολλά! Ο Φώτος Πιττάτζης, σύζυγος της Νικολέττας Καρρά, ετοίμασε μια έκπληξη στη σύζυγό του που σίγουρα αρκετοί θα ζηλέψουν. Χθες η ηθοποιός είχε γενέθλια και ο επιχειρηματίας, της ετοίμασε μια έκπληξη! Της αγόρασε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς με ένα κεράκι. Η ηθοποιός μη μπορώντας να κρύψει την χαρά και την έκπληξη της, φωτογράφησε την τούρτα και δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: Love and being loved… this is the reason we are living… my morning surprise before I go… thank you so mutch, love u so much…».

Όπως δήλωσε το ζευγάρι πρόσφατα στο People πλέον νιώθει έτοιμο να αποκτήσει ένα παιδί. «Το συζητάμε αρκετό καιρό και δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω δουλειάς» είπε ο Φώτος. «Τώρα έχουμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Πού διαφωνούμε; Στο ότι εγώ θέλω κορίτσι και η Νικολέττα αγόρι». Όσο για το που διαφωνούν; Όπως λέει η Νικολέτα: «Ο Φώτος θα ήθελε να δουλεύω λιγότερο, είναι κάτι που μου ζητάει επανειλημμένα. Του το έχω υποσχεθεί και έχει δίκιο» λέει εκείνη. Ένα μωρό θα ήταν η καλύτερη δικαιολογία για να σταματήσει την πολλή δουλειά και όπως επιβεβαίωσε και η ίδια«Είναι αλήθεια και θέλω να γίνει όσο γίνεται πιο γρήγορα…».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ