2016-10-16 08:59:19
Φωτογραφία για Μάχη με τον καρκίνο: Έκανα 9 επεμβάσεις για να είμαι εδώ!
Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια Anastacia έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αφού ήταν αναγκασμένη να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και αποκάλυψε τώρα η 48χρονη τραγουδίστρια είναι πως χρειάστηκε να κάνει 9 επεμβάσεις για να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της!

Η Anastacia βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις ανησυχίες που είχε μετά τη διπλή μαστεκτομή. Συγκεκριμένα, είπε ότι φοβήθηκε πως θα έπρεπε να επιστρέψει στο χειρουργικό κρεβάτι για να μπορέσει το σώμα της να μοιάζει με ένα γυναικείο σώμα που δεν θα θυμίζει στην ίδια όσα συνέβησαν. «Έκανα 9 επεμβάσεις για να μπορέσω να είμαι σήμερα εδώ και να δείχνω γυναίκα», δήλωσε η 48χρονη τραγουδίστρια που ήρθε αντιμέτωπη δυο φορές με τον καρκίνο του μαστού.

Όμως, η Anastacia θέλει να τα αφήσει όλα πίσω κι έτσι πήρε την απόφαση αυτή τη σεζόν να συμμετέχει στο Dancing with the Stars και μέσα από την προβολή του show να ενημερώσει τις γυναίκες πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν και πως η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ