2016-10-17 22:02:53
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός ταπείνωσε έναν απαράδεκτο Παναθηναϊκό
Ένας υπερηχητικός ο Ολυμπιακός, έκανε ό,τι ήθελε τον Παναθηναϊκό και τον εξαφάνισε από το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν φοβερός και δεν του άφησε περιθώριο αντίδρασης από το πρώτο 15λεπτο και μετά. Στους αιφνιδιασμούς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, σε όλους τους τομείς και το τελικό 88-63 φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού και το +25 είναι δύσκολο να καλυφθεί στο ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει πως οι πρωταθλητές εξασφάλισαν σε ένα μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, έστω και αν είναι ακόμα δεύτερη αγωνιστική. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό το πρώτο εφετινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός φάνηκε να παίζει… μόνος του στο παρκέ.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι δεν έχουν ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, με τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας να μην αποδίδουν ούτε στο ελάχιστο τα αναμενόμενα, ενώ μοναδικός διασωθέντας ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης
. Αυτό όμως που προβληματίζει περισσότερο για την αποκαρδιωτική εικόνα του «Τριφυλλιού» είναι η έλλειψη πάθους, αφού οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη παραδόθηκαν άνευ όρων σε αυτούς του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Κανένα ίχνος Παναθηναϊκής ψυχής σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και τους «πράσινους» να μην μπορούν κάνουν ούτε τα… βασικά. Σαφώς καλύτερος ο Ολυμπιακός, πιο έτοιμος, πιο «δεμένος» από τον αντίπαλό του και πλέον φαίνεται να βάζει τον πήχη πιο ψηλά, από τη στιγμή που όλοι είπαν πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O VETTEL KAI H FERRARI ME KONTRA
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O VETTEL KAI H FERRARI ME KONTRA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ