2016-10-18 01:45:20
Φωτογραφία για Aποχώρησε από τον Μαρινόπουλο ο Φοίβος Καρακίτσος
Κενή η θέση του εμπορικού Διευθυντή της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Φοίβου Καρακίτσου. Ο κ.Καρακίτσος, πρώην Διευθύνοντας Σύμβουλος και μέτοχος της πατρινής εταιρίας super market ΚΡΟΝΟΣ, συνεργάστηκε τον τελευταίο χρόνο με την εταιρία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο πολυ σύνθετο επίπεδο πλάνο διάσωσης της αλυσίδας.

Σε ανακοινωσή του ο κύριος Καρακίτσος δήλωσε

Η θητεία μου ως Εμπορικού Διευθυντή σε ένα τόσο μεγάλο group και μάλιστα σε αυτές τις μοναδικά δύσκολες καταστάσεις υπήρξε πρόκληση και τιμή. Αισθάνομαι περήφανος που στάθηκα μαχητής ανάμεσα σε ίσους και άξιους. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μαρινόπουλου για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ στην οικογένεια Σκλαβενίτη καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως το νέο σχήμα θα πετύχει τους στόχους του.

Σχετικά με τα επόμενα του βήματα

Ο Φοίβος Καρακίτσος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες παραμένει στα πράγματα αφού θα συνεχίσει να ασχολείτε με τις ACHAIA A.E., ΕΔΙΑΠ Α.Ε., ΧΕΛΜΟΣ Α.Ε. εταιρείες που έχει ιδρύσει και έχει στην κατοχή του.


Ποιός είναι ο Φοίβος Καρακίτσος;

Ο Φοίβος Καρακίτσος ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΟΝΟΣ – Ν.ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Α.Ε.Β.Ε. του  Νομού Αχαΐας, ο οποίος παρέμεινε στην εταιρεία σε θέση ειδικού συμβούλου μετά την εξαγορά της από την Μαρινόπουλος ΑΕ και πλέον αναλαμβάνει επιτελική θέση στον μεγαλύτερο  λιανεμπορικό όμιλο της χώρας.

Γεννήθηκε στη Πάτρα τον Ιούνιο του 1974 και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία στο Clayton University. Ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο των οικογενειακών επιχειρήσεων το 2001 ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και του Εμπορικού Επιμελητηρίου  Αχαΐας από το 1995.

Τη διετία 2004-2006 συνεργάστηκε με την Ιταλική εταιρία SISA Italy SpA και τη METRO International S.A. ως Consigliere στην απόπειρα του Ιταλικού ομίλου σε συνεργασία με το Γερμανικό κολοσσό χονδρικών πωλήσεων να εδραιωθούν στην Ελλάδα.

To 2005 πρωτοστάτησε στη δημιουργία της εταιρίας ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ε. εταιρία που ασχολείται με το Direct Promotion και την ίδια χρονιά δημιούργησε τα πολυκαταστήματα παιχνιδιών Panda.

Συμμετείχε στην Επιτροπή Αγορών του ομίλου Super Market ΕΛΟΜΑΣ και αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες.

Τέλος, έχει γράψει και δύο βιβλία, με ποιητικό και φιλοσοφικό χαρακτήρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ