2016-10-19 01:07:17
Φωτογραφία για 4η Ημερίδα του Κλάδου της Οργανωτικής Ψυχολογίας
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η 4η Ημερίδα του Κλάδου της Οργανωτικής Ψυχολογίας (ΚΟΨ) της ...Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας (ΕΛΨΕ), σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10 το πρωί, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτές της ημερίδας είναι οι συντονιστές του Κλάδου Οργανωτικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ κ.κ. Ιωάννης Νικολάου (ΟΠΑ) και Δέσποινα Ξανθοπούλου (ΑΠΘ).

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει κεντρική ομιλία από τον Κωνσταντίνο Καφέτσιο (Αν. Καθηγητή, Τμήμα Ψυχολογίας, Παν/μιο Κρήτης) με θέμα 'Διαπροσωπικά σχήματα στη διάδραση ηγετών-οπαδών: Αντιληπτικές και θυμικές συνιστώσες πολιτισμικού προσανατολισμού και προσανατολισμού ενήλικου δεσμού'.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι ακόλουθες δύο συνεδρίες:

1) Researchers' Forum με τη συμμετοχή των Kατερίνα Γεωργαντά (ΠΑΜΑΚ), Γιάννη Μάρκοβιτς (Υπ. Οικονομικών), Ιωάννη Νικολάου (ΟΠΑ) και Δέσποινας Ξανθοπούλου (ΑΠΘ) και

2) Practitioners' Forum με τη συμμετοχή των Σοφία Ευαγγελίδου (MISIRIAN & ΣΔΑΔΕ), Ginette Manderscheid (Cedefop) και Αλεξάνδρας Μπόζα (Lidl Hellas).

Aναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τη διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της ημερίδας:

https://greekworkpsychology2016.wordpress.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ