2016-10-21 23:41:11
Φωτογραφία για Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον 66χρονο μετά το μαχαίρωμα-Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Υπό αυστηρά αστυνομικά μέτρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 66χρονος συνταξιούχος, ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών του αιματηρού περιστατικού με την τραγική κατάληξη, που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του στις Πατσίδες Ηρακλείου.

Ο 66χρονος που φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στόμα, τη γλώσσα και το χέρι, νοσηλεύεται φρουρούμενος, υπό το φόβο αντιποίνων, αλλά και λόγω της τραγικής κατάληξης, που είχε η συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών, έχοντας διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Την ίδια ώρα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα η κηδεία του 69χρονου, ο οποίος προέρχεται από γνωστή οικογένεια του νησιού στα Ανώγεια, με συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Οι αρχές ερευνούν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του μακελειού.

Εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, προκειμένου να φτάσουν τόσο στο πώς βρέθηκε ο 69χρονος στο σπίτι του συνταξιούχου όσο και για την αιτία που βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των δύο ανδρών, με τον έναν να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αστυνομική παρουσία υπάρχει και στο σπίτι του 66χρονου, καθώς από την πρώτη στιγμή, συγγενείς του κτηνοτρόφου είχαν εξαπολύσει ύβρεις και απειλές εναντίον συγγενών του στο νοσοκομείο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ