2012-05-18 05:05:00
Φωτογραφία για Τι Φραγκούλης, τι Στρατούλης
Ο Μάριος κανιβαλίζει τον Εθνικό Ύμνο 

σε ένδειξη αποτροπιασμού για την κλήση του Κώστα Χαλκιά στην Εθνική. Άλλοι μελετητές του έργου του υποστηρίζουν όμως ότι η ερμηνεία του συμβολίζει με μουσικό τρόπο τα παρά φύση αποτελέσματα που παράγει η προσπάθεια να χωρέσεις την ελληνική οικονομία στο ευρωπαϊκό νομισματικό κουστούμι. Τρίτη εκδοχή λέει ότι αν τραγουδούσε τον Ύμνο ντουέτο με το Νίκο Αλιάγα όλα θα ήταν πιο ταιριαστά και ακούγοντάς τον δεν θα είχες την αίσθηση πως πίνεις νερό με τσιμέντο.

Εδώ ο Μπόρατ προοικονομεί τον κανιβαλισμό του Μάριου, το αμερικάνικο κοινό όμως αντιδρά πιο γρήγορα από το παραζαλισμένο λόγω της εποχής ελληνικό και η προσπάθειά του μένει ημιτελής.

(Ο Άρης από τα γουναράδικα αφιερώνει στον Τάκη Μίχα από τα προταγκονάδικα)

Παράλληλα με την αφή και παράδοση της ολυμπιακής φλόγας, γινόμαστε μάρτυρες της αφής και παράδοσης της κομμουνιστικής φλόγας. Όλα από τη χώρα μας πάντα. Όλα εδώ ανάβουν. Όλα από εδώ μεταλαμπαδεύονται. Αφήστε τον Φραγκούλη και παραδοθείτε στη γλυκιά φωνή του Στρατούλη. Θα σας φάμε τις καταθέσεις με τα κονσερβοκούτια.


ΧΑΟΣ - ΛΙΜΟΣ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

Εντάξει, δεν υπάρχει. 

(via)

Κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη, τηλεοπτική παραγωγός όχι μόνο της «Έρευνας» αλλά και των «Πρωταγωνιστών», στο παρελθόν και των «Φακέλλων», θα μπορούσες να σκεφτείς πιο κατάλληλο πρόσωπο για Υπουργό Πολιτισμού; 

Δεν είχαμε μόνο την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας χθες, αλλά και της ολυμπιακής κοτρόνας. Αντί για τον Μπέκαμ την παρέλαβε ο Περπέρογλου και μία που περίσσεψε ο Σμιθ. Κρίμα μόνο για τον υπέροχο λαό του θρύλου που στερήθηκε εξαιτίας αυτών των κάφρων στο δρόμο την ευκαιρία να πετάξει σιφόνια μέσα στο γήπεδο. 

Να 'τη και η κυρία Μιχαλολιάκου η σιδηροσταυρίτισσα. Ή να είσαι στην μόδα ή να μην είσαι. Ψηφίζουμε και τον Ιούνη Χρυσή Αυγή για να απαλλαγούμε από την Μέρκελ και τους Γερμαναράδες. 

(via)

Αρκετά όμως με τους νεοναζί και τους γραφικούς. Η χθεσινή θαυμαστή μέρα εκτός από φλόγες, πέτρες, ανοίγματα βουλής και ορκωμοσίες προσωπικοτήτων, περιελάμβανε και την επιστράτευση από την Μεγάλη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη του μυθικού τιμωρού της διαφθοράς, του Νομάρχη που δεν εξέπεσε ποτέ από το αξίωμά του και δεν καταδικάστηκε ποτέ αμετάκλητα από τα ποινικά δικαστήρια. Ευρώπη - Υπευθυνότητα - Σοβαρότητα - Αντιλαϊκισμός- Διαφάνεια - Kαθαρά Χέρια - Πανίκας

.

Οκ, κοπέλα μου, έπαθες φρίκη, λογικό. Αλλά θα μπορούσε να σου συμβεί κάτι χειρότερο.

Φαντάσου ας πούμε να ΄σαι ο Χαλκιάς, να σηκώνεις το δεύτερο σου ευρωπαϊκό το καλοκαίρι και τα μεγάφωνα να αρχίσουν να σου παίζουν τον Εθνικό Ύμνο στη βερσιόν του Μάριου. Θα το σκεφτείς τότε να εγκαταλείψεις την καριέρα σου, μην σου ξανατύχουν τα ίδια το 2016 ή δεν θα το σκεφτείς;
Old Boy
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ