2016-10-23 18:41:07
Φωτογραφία για ΛΥΓΙΣΑΜΕ: Κοριτσάκι χωρίς χέρια μαθαίνει να ΤΡΩΕΙ με τα πόδια και μας ισοπεδώνει - Όταν υπάρχει θέληση... [photos+video]
Ένα μικρό κοριτσάκι στην Ρωσία που γεννήθηκε χωρίς χέρια, δείχνει τη δύναμη της θέλησης, σε ένα βίντεο που έγινε viral με δεκάδες εκατομμύρια προβολές Στο βίντεο, που κατέγραψε και ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook, η μητέρα της, Ελμίρα, η μικρή φαίνεται να μαθαίνει πώς να τρώει με τα πόδια της. Στα πρώτα δευτερόλεπτα, η μικρή Βασιλίνα, πιάνει το πιρούνι με τα δάχτυλα των ποδιών της και προσπαθεί να πιάσει το φαγητό με το πόδι της.

 Κι ενώ δεν είναι καθόλου εύκολο, η μικρή επιμένει και αρνείται να παραιτηθεί. Στη δεύτερη προσπάθεια, το χαμογελαστό κοριτσάκι φαίνεται να αλλάζει επιδέξια το κουτάλι από το ένα πόδι στο άλλο προτού καταφέρει να βάλει το φαγητό στο στόμα της. 

Οι χρήστες του Facebook, έσπευσαν να επαινέσουν την προσπάθεια της μικρής, με κάποιον να σχολιάζει πως «όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος« και έναν άλλον να την αποκαλεί «γενναίο ήρωα».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ