2016-10-24 17:00:56
Φωτογραφία για H BFGoodrich® ανακοινώνει την επιστροφή της στο Ράλι Dakar ως επίσημος προμηθευτής ελαστικών
H BFGoodrich® ανακοινώνει την επιστροφή της στο Ράλι Dakar ως Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών

Η BFGoodrich, που κατασκεύασε το πρώτο ράντιαλ ελαστικό παντός εδάφους το 1976 και έχει αποδείξει την αξία της με νίκες σε αγώνες off-road σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αγώνα Ράλι Dakar 2017 ως επίσημος προμηθευτής ελαστικών.

Με την έναρξη του Ράλι Dakar στην Asunción της Παραγουάης τον Ιανουάριο τα ελαστικά της BFGoodrich θα εξοπλίζουν τα οχήματα του αγώνα, για πρώτη φορά σε μεγάλη κλίμακα από το 2012.

Επιπλέον, η BFGoodrich θα διαθέσει την κινητή μονάδα σέρβις BFGoodrich Dakar Service Center για συνεχή τεχνική υποστήριξη 24/7 των αγωνιζόμενων. Το σκληροτράχηλο έδαφος και τα απρόβλεπτα στοιχεία που συναντούν οι οδηγοί μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, οδηγώντας μέσα από τρεις χώρες, είναι ακριβώς το πεδίο εφαρμογών που ψάχνει η BFGoodrich.

O Διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού για Michelin και BFGoorich, Pascal Couasnon δήλωσε: “H BFGoodrich έχει μία μακρά παράδοση στους αγώνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την διεθνή δραστηριοποίησή της στους χωμάτινους αγώνες με την επίσημη επιστροφή στο Dakar Rally. Οι αγώνες ράλι Cross Country αποτελούν μία ξεχωριστή πρόκληση και αυτός ο αγώνας διακρίνεται για τα πιο πολύπλοκα εδάφη στον πλανήτη. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από τέτοιου είδους αγώνες σε όλο τον κόσμο για να εξελίξουμε καινούργιες τεχνολογίες και βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας καθώς τα χρησιμοποιούμε στις σκληρότερες συνθήκες στη Γη.”

Τα ελαστικά BFGoodrich που θα χρησιμοποιηθούν στο Ράλι Dakar 2017 έχουν δοκιμαστεί σε όλο τον πλανήτη:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Μάνταλος πάλευε μόνος του
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Μάνταλος πάλευε μόνος του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ