2016-10-26 00:33:10
Φωτογραφία για Αιχμές για Κουβέλη από τον Θεοχαρόπουλο
Σαφείς αιχμές για τον Φώτη Κουβέλη άφησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος που συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σε ερώτηση των δημοσιογράφων σημείωσε ότι κάποιοι πρέπει να αναστοχάζονται και όχι να εκτίθενται ενώ τόνισε ότι η κεντροαριστερά δεν είναι θέμα προσώπων αλλά πολιτικών.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει αιχμηρά και την απόφαση του Στ. Θεοδωράκη να πορευτεί μόνο του παίρνοντας αποστάσεις από τις πρωτοβουλίες από τη δημιουργία ενός ενιαίου κεντροαριστερού σχηματισμού. Όλοι θα κριθούν από τους πολίτες σημείωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι εκείνο που θέλει ο λαός είναι μια ισχυρή κεντροαριστερά.

"Η χώρα δεν αντέχει άλλες εθνικές εκλογές"  τόνισε ενώ ζήτησε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Ωστόσο σημείωσε πως αν αυτή η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση συνεχιστεί τότε η ... βαλίτσα δεν θα πάει μακριά καθώς θα έχουμε σύντομα εκλογές.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον περιφερειάρχη για τα θέματα της περιφέρειας.  Ο κ. Αρνουτάκης παρουσίασε την πρόταση του για τον ΒΟΑΚ σημειώνοντας ότι είναι η μόνη λύση για το έργο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ