2016-10-26 12:54:47
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΟΣ σε Στοιχειωμένο Σπίτι - ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ βασανιστήρια
Στη χειρότερη εμπειρία της ζωής της μετατράπηκε η επίσκεψη στο πιο τρομακτικό "Στοιχειωμένο Σπίτι" στον κόσμο για την Amy Milligan Η Amy Milligan έφτασε στο σημείο να φοβάται πως θα πεθάνει, επισημαίνοντας ότι η εμπειρία της στο Σαν Ντιέγκο ήταν τραυματική. Η τουριστική ατραξιόν, που έχει λίστα αναμονής με χιλιάδες ανθρώπους, μπορεί να φιλοξενήσει μόνο λίγους επισκέπτες τον χρόνο. Πρώτα όμως ελέγχει το background τους ο ιδρυτής Russ McKamey.

Θέλοντας να έχει αποδείξεις για ό,τι της συνέβη, ζήτησε να τραβήξουν βίντεο από την επίσκεψή της στο "Στοιχειωμένο Σπίτι". Στο βίντεο φαίνεται να την πετούν κάτω, να τη χαστουκίζουν και να την τραβάνε από τα μαλλιά. Ωστόσο έχει γίνει επεξεργασία με υπότιτλους όπως "Δεν μπορώ να σας δείξω τι γίνεται" να ξεπροβάλλουν στο βίντεο.

Στη συνέχεια φαίνεται η Amy Milligan να βρίσκεται σε έναν καταψύκτη σε απόσταση λίγων εκατοστών από βρώμικο νερό και οι ηθοποιοί από το "Στοιχειωμένο Σπίτι" να της ρίχνουν νερό στο κεφάλι
. Σε άλλο σημείο φαίνεται τρομοκρατημένη και μούσκεμα. Όπως επισημαίνει η Amy, στο βίντεο έχει γίνει επεξεργασία για να αποκόψουν τα χειρότερα τμήματα των δοκιμασιών της. Αποκάλυψε ότι την ανάγκασαν να ξαπλώσει σε μια ρηχή πισίνα με δεμένα χέρια και οι ηθοποιοί έσπρωχναν το κεφάλι της στο νερό μέχρι που έφτασε να ικετεύει να σταματήσουν.

"Θα πεθάνω εδώ, θα πνιγώ" θυμάται να σκέφτεται εκείνες τις στιγμές η Amy Milligan. "Τα μαλλιά μου είχαν τυλιχθεί γύρω από τον λαιμό μου και είχα αρχίσει να φρικάρω. Τους έλεγα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και απλά συνέχιζαν και γελούσαν", δήλωσε στο Union - Tribune. Η εμπειρία της, όπως αναφέρει, της άφησε σωματικά και ψυχικά τραύματα. "Κλαίω με το παραμικρό. Όταν ακούω για το McKamey Manor τρομοκρατούμαι. Τους δείχνεις εμπιστοσύνη και τη διαλύουν με εικονικό πνιγμό και χαστούκια".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ