2016-10-27 11:09:46
Φωτογραφία για Ο Διοικητής Στρατιάς ''παντός καιρού'' και ο Επιτελάρχης ''τσακάλι''
Τρέχει και όλα τα προλαβαίνει ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης. Το τρέξιμο επιβάλλεται και είναι μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα, αφού προΐσταται του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας. Από  επίσκεψη στο  εξωτερικό, εσπευσμένα στη Λάρισα για την τελετή παράδοσης πολεμικών σημαιών στους σχηματισμούς από τον Πάνο Καμμένο και  από εκεί με μια μικρή ανάπαυλα βρέθηκε για δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου εκπροσώπησε επάξια τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη στον εορτασμό απελευθέρωσης της πόλης και στην υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υποδεχθεί τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα με τον οποίο θα μεταβούν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο και αύριο θα παραστεί στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Μέσα σε όλα τα παραπάνω υπάρχουν και οι εμβόλιμες επισκέψεις σε σχηματισμούς οι οποίοι πραγματοποιούν συχνές ασκήσεις. 


Ο Επιτελάρχης ''τσακάλι''

Οι αυξημένες υποχρεώσεις του Στρατηγού σε συνδυασμό με την άσκηση της Διοίκησης της 1ης Στρατιάς, δεν θα μπορούσαν να έχουν τα άριστα αποτελέσματα που υπάρχουν εάν δεν έπαιζε σημαντικό ρόλο και ο Επιτελάρχης του σχηματισμού Υποστράτηγος Δημήτριος Μπίκος. Πρόκειται για αξιωματικό ''τσακάλι'', κομάντο με άριστες γνώσεις διοίκησης τόσο στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Εξαιρετικός σε όλα του. Έχει τη στρατιά στην ''πένα'' κατά την απουσία του Στρατηγού αφού δουλεύουν όλα στην εντέλεια.  Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και λάτρης του κάστανου, προσπαθούσε στην ''open house'' εκδήλωση του Στρατηγού Λεοντάρη να βρει τον ''δολιοφθορέα'' που έβαλε στα ηχεία τον ύμνο του Ολυμπιακού την ώρα που ο ίδιος ως άριστος ψήστης όπως απεδείχθη, έβγαζε  τα κάστανα από τη φωτιά για να τα προσφέρει στον Ταξίαρχο Θεόδωρο Σαπλαούρα.
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ