2016-10-28 17:33:13
Φωτογραφία για Η 18χρονη κοπέλα το μήλον της έριδος στη Δ.Φθιώτιδα
Χατζάρες, απειλές, γροθιές αλλά και κλοπές για τα μάτια μιας 18χρονης στη Δυτική Φθιώτιδα. Για ταινία στο Χόλυγουντ όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες για την όμορφη κοπέλα στο Καστρί

Οχι ένας, όχι δύο αλλά τέσσερις άντρες μπλέχτηκαν στη διαμάχη για την 18χρονη κοπέλα.

Πριν λίγες ένας Ρουμάνος που ζει στην Γραμμένη έκλεψε μία νεαρή Αλβανίδα που διαμένει στο Καστρί λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα. Ο άλλος φίλος της κοπέλας, πάλι Ρουμάνος, όταν διαπίστωσε τι έκανε ο ομοεθνής του, εκνευρίστηκε και πήγε να ζητήσει το λόγο μαζί με δύο Βουλγάρους φίλους του!

Μπούκαραν στο σπίτι της κοπέλας και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Τους κυνήγησε ο πατέρας της 18χρονης και αυτοί τράπηκαν σε φυγή άρον άρον. Αυτοί όμως δεν πτοήθηκαν και επέστρεψαν αυτή τη φορά με χατζάρα στα χέρια, έτοιμοι για όλα!

Στο δρόμο όμως το μηχανάκι των Βουλγάρων συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο που οδηγούσε ένας Έλληνας και ο οποίος πέφτοντας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Ρουμάνος, βλέποντας την εξέλιξη εγκατέλειψε το μηχανάκι και εξαφανίστηκε πριν φτάσει στο σημείο περιπολικό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα το μηχανάκι ήταν κλεμμένο από τη Λαμία.

Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στις συλλήψεις των δύο Βουλγάρων και αναζητά τον Ρουμάνο

Την προανάκριση για το περιστατικό έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης.

Ιστορίες για χολυγουντιανή ιστορία για τα μάτια μιας κοπέλας!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ