2016-10-29 18:52:08
Φωτογραφία για Επιμελητήριο Αχαΐας: Ενημέρωση για τα κόκκινα δάνεια
Hμερίδα με θέμα ...«Δάνεια Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει όλα τα μέτρα των σχετικών νόμων που έχουν ψηφισθεί για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια.

Ομιλητές εισηγητές θα είναι οι Χρήστος Γαλλιάκης, οικονομικός διευθυντής και Αναστασία Δημούση, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Αχαΐας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, VP Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της ΚΕΕΕ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ