2012-05-18 10:24:39
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Αποφασισμένος για επιστροφή ο Ντέμης
Δεν αλλάζει στάση ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προετοιμάζει τα επόμενα βήματά του ώστε να βοηθήσει τον αγαπημένο του σύλλογο να βγει από το αδιέξοδο.

Βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, με τον νυν πρόεδρο να ενημερώνει τον Ντέμη Νικολαΐδη για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο σύλλογος. Άμεσως στόχος της διοίκησης είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές τις υποχρεώσεις μέχρι και τις 30 Ιουνίου, όπου δύσκολα θα έχει επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αιτία που ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει καθυστερήσει την επιστροφή του στην Ένωση είναι το γεγονός πως ψάχνει για… συμπαίκτες, μέσω επιχειρηματιών και χορηγών, όμως η πολιτική αστάθεια που υπάρχει στην Ελλάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πάντως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναζητά άμεσα πέντε εκατ. ευρώ.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ